Početna Showbiz Tuga u domu poznate influenserke: Marija Mandić (23) izgubila bebu nakon porođaja,...

Tuga u domu poznate influenserke: Marija Mandić (23) izgubila bebu nakon porođaja, njena poruka slama srca

Influenserka Marija Mandić objavila je potresnu poruku na svom Instagramu i obavijestila pratioce da je izgubila tek rođenu bebu.

Marija se emotivnim riječima oprostila od, kako je istakla, svog anđela, a njene riječe slamaju srca.

– Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svijet. Za početak svakome bih poželjela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vrijeme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instinkt ili ne znam šta, ali danima sam osjećala neki unutrašnji nemir i ubjeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost.

– Samo par sati nas je dijelilo od najveće sreće. Iznenadio si nas ljetos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar svijeta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, prije svega zrelijom i pokazao kako umijem da volim. Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane.

– Šalila sam se da možeš da se zoveš i Milorad junior, da mi ništa nije bitno samo sto prije da se rodiš. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno “ko zna zašto je to dobro” nije samo utjeha. Kažu mi da Bog uzima sebi anđele, a ja cijeli život vjerujem da me upravo oni čuvaju. Ti si od sada moj najveći čuvar lijepi moj dečko (nije što si moj, ali si najljepša beba koju sam vidjela). Uvijek sam se divila ženama koje prolaze kroz ovo i mislila ja nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i možemo sve da podnesemo. Vole te tvoji buciji i hvala ti sto si uljepšao ovih 9 mjeseci, a mi se vidimo jednog dana – piše u objavi Mandićeve.

Marija je objavila i nekoliko fotografija, a na njene riječi niko nije ostao imun, te je dobila mnogobrojne poruke podrške.

Izvor: Telegraf.rs