Početna Showbiz Sale, pa šta to uradi od sebe: Kovačevića prozivaju da se previše...

Sale, pa šta to uradi od sebe: Kovačevića prozivaju da se previše izoperisao, on se naljutio!

Pjevač Saša Kovačević ima 35 godina i više od 15 godina uspješne karijere iza sebe. Za to vrijeme pjevačev izgled se dosta promijenio, a svi se pitaju da li je podlegao estetskoj hirurgiji.

Na društvenim mrežama osvanule su brojne fotografije Saše Kovačevića na kojima se vidi kako je pjevač izgledao tokom proteklih godina, od momenta kada se pojavio na javnoj sceni, pa sve do danas.

Očigledno da je Saši to zasmetalo, te je svojevremeno objasnio da zbog zdravstvenih problema njegovo lice izgleda neobično i drugačije, pa je morao na operaciju nosa, i to više puta.

– Treći put sam operisao sinuse, jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rješavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – izjavio je pjevač tada.

Iako je objasnio šta je bio razlog natečenosti, komentari su nastavili da se nižu, a Saša je još jednom objasnio svima da nema predrasude o estetskim korekcijama, ali da ništa od toga nije uradio, te da za botoks ima još vremena, prenosi Blic.

– Izlaze fotografije gdje sam ovakav, onakav, ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu. Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedjelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja – rekao je tom prilikom Saša Kovačević u razgovoru za Pink.

 

ekskluziva.ba