Početna Rijaliti Naplaćivala je intimne odnose: Skandalozne tvrdnje bivše zadrugarke o Aleksandri Nikolić! Iznijela...

Naplaćivala je intimne odnose: Skandalozne tvrdnje bivše zadrugarke o Aleksandri Nikolić! Iznijela sav prljav veš

Bivša takmičarka “Parova” Jovana Novaković Šmizla komentarisala je za domaće medije moral zadrugarke Aleksandre Nikolić, koja je u rijalitiju ostavila dečka Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara.

– Prva sam podržala to što se ona promijenila zbog Dejana Dragojevića, a znam da se nije promijenila da drugačije ne bi mogla sa njim da bude u vezi. Svjesno je ušla u vezu sa njim i folirala se dokle je mogla, a izgleda nije mogla dugo da izdrži, pa je pokazala svoje pravo lice po stoti put i to je ona – rekla je Jovana, a onda progovorila o žurkama na kojima je Aleksandra navodno bila kako bi zabavljala muškarce.

– Da, pa šta su joj radili… fenirali je (smijeh). Sve ono što mi inače radimo u krevetu sa partnerima, e to je radila. Ja stvarno ne mogu da pričam o moralu, mogu samo da se poklopim ušima i da ćutim, ali te njihove prijetnje da će moj muž saznati ko sam i kakva sam, ali on zna sve o meni. Muž mi je rekao da je Aleksadra dobra, kaže da hoće da učini i da nema granice – otkrila je ona, a na pitanje da li je Aleksandra naplaćivala usluge, rekla je:

– Pa bilo je “fifti fifti”, kako za koga – rekla je Šmizla.

Izvor: Informer