Početna Rijaliti ISPALE JOJ GOLE GRUDI U LAJVU: Novi šok snimak Anđele Đuričić! Izmorili...

ISPALE JOJ GOLE GRUDI U LAJVU: Novi šok snimak Anđele Đuričić! Izmorili se vrelom akcijom pa se komirali! Nikad viđen prizor (FOTO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su pred svima, pa i pred njegovom bivšom nevenčanom suprugom Anom priznali da su u vezi, ne razdvajaju se. Svaki trenutak provode zajedno, a u krevetu su više nego nemirni i nestašni.

Par je veoma aktivan noću, toliko se zamori, pa spavaju veoma čvrsto, a kamere ih snimaju 24 sata. Tako je jedna od kamera zabeležila otkrivenu Anđelu i tom prilikom joj su joj ispale grudi, što se moglo videti na lajv strimu rijalitija.

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su obnovili vezu pošto su raskinuli kada je u Šimanovce došla Ana Ćurčić, s kojom je Zvezdan proveo 15 godina. Posle objavljivanja snimka intimnog odnosa mlade Crnogorke i bivšeg robijaša, zadrugari su ih komentarisali, a Zorica Marković je dala sud o izgledu Novljanke.

– Kako da ne. Gledaj kakve su joj s*se kao dva aspirina – dodala je Zorica.

– On voli d*pe, ne smetaju mu s*se – govorila je Ana.

Anđela se ove sezone potpuno opustila pred kamerama, pa je tako posle žestokih akcija sa Zvezdanom bez iakvog ustručavanja i skrivanja od kamera presvlačila i pokazala i zadnjicu i gole grudi.

kurir.rs