Početna Rijaliti “I PRVI MUŽ JOJ JE BIO KRIMINALAC!” Zadrugarka obrisala pod Anom, otkrila...

“I PRVI MUŽ JOJ JE BIO KRIMINALAC!” Zadrugarka obrisala pod Anom, otkrila šta je čeka od Zvezdana uskoro – Kofa puna…

“Znači ženo ti tražiš mangupa, e pa sad vidi kako ti to izgleda.”

Haos između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić traje već danima, a sukobi neretko eskaliraju do te mere da obezbeđenje mora da reaguje.

Ovaj sukob je nedavno kulminirao kada je Zvezdan tokom proslave Zolinog rođendana posuo Anu kofom pečenja.

Bivša zadrugarka i pevačica Saška Karan gostovala je nedavno u jednoj emisiji, gde se dotakla ovog skandaloznog para koji već nedeljama trese rijaliti.

– Nije mi jasna Ana. Ona je čak i pokušala da se pomiri sa Zvezdanom. Imala je prvog muža kriminalca, onda se razvela pa našla normalnog čoveka i onda posle njega opet našla kriminalca. Znači ženo ti tražiš mangupa, e pa sad vidi kako ti to izgleda. Ali opet negde sam više na njenoj strani, jer je Zvezdan gađao sa prasećom glavom. Pa jel se ponaša tako jedan normalan dečko i kavaljer – rekla je pevačica.

– Pevala sam mnogim kriminalcima i mangupima, od onih najviših do onih najnižih. Međutim, nikada nisam imala problem već su me štitili. Ali to su pravi mangupi koji su kavaljeri, jednostavno gospoda. Ali zavisi od tebe kako se ponašaš. Ona umesto što mu je mamu maminu uzduž i popreko kada ju je gađao. Ako ti to dozvoliš sasuće ti sutra kofu go*ana – rekla je Karanova.

sd.rs