Početna Showbiz Zbog njega se borila sa depresijom: Ovo je prvi muž Suzane Mančić

Zbog njega se borila sa depresijom: Ovo je prvi muž Suzane Mančić

Suzana Mančić je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. 1989. godine. Suzana je sudbonosno “da” tada rekla Nebojši, a jedina fotografija sa njihovog vjenčanja, poznata javnosti, svjedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Pa ipak, priča nije imala srećan kraj, kakav je osmjeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su kćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svijetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smjeru.

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi htio, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavoljela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa, sa kojim je bila u osamnaestogodišnjoj romansi.

srpskainfo.com