Početna Rijaliti SLAVNIĆ JAVNO PONIZIO ANĐELU! Đuričićka tvrdila kako se pomirila sa Zvezdanom, a...

SLAVNIĆ JAVNO PONIZIO ANĐELU! Đuričićka tvrdila kako se pomirila sa Zvezdanom, a on je brutalno sasjekao! Šok

Burnu romansu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, prekinuo je ulazak njegove bivše vanbračne supruge, a iako su se dogovorili da u njenoj blizini neće uživati u prisnim odnosima i dodirima, to obećanje su juče prekršili.

Zbog toga je Đuričićka stekla dojam da su ponovo u vezi, ali Zvezdan ju je javno ponizio istakavši da su ipak samo u pregovorima.

– Ne znam kako da objasnim… Kako se zove, sve je ovo bilo kako treba dok se nije desio neki bum, pa smo tu zakočili, ali eto, vraćamo se na staro – rekao je Slavnić.

On je dodao da nikada ne bi ušao u Zadrugu 6 da je znao šta ga čeka, ali da je ipak rešio da se potrudi da nastavi vezu sa Đuričićevom.

– Ustao sam rekao šta se meni desilo, ušla je Ana, i rešio sam da se malo sklonim… Ja nisam govorio o nama, kao “vezi” samo sam hteo da se povučem, da joj ne trljam na nos neke stvari. Eto prošlo je 20 dana, video sam da nema mogućnosti da se sa Anom priča. Ja i dalje imam osećanja prema Anđeli, lepo mi je sa njom, i zašto se ne bi nastavilo – rekao je Slavnić potom.

Kurir.rs