Početna Rijaliti Još jedna gadost Anđele Đuričić: Ono što je sinoć uradila svi prepričaju...

Još jedna gadost Anđele Đuričić: Ono što je sinoć uradila svi prepričaju i ne mogu da vjeruju!

Anđela Đuričić je već mjesecima pod budnim okom javnosti, a njen svaki korak se prati kako u Bijeloj kući, tako i napolju. Osim što je veliki broj vjernih rijaliti fanova svakodnevno osuđuje zbog veze sa starijim i do skoro zauzetim Zvezdanom Slavnićem, u grupama posvećenim Zadruzi se mogu pročitati prilično surovi komentari na račun Anđeline higijene…

Iako se dugo predstavljala kao smjerna, moralna, a osim toga i djevojka koja izuzetno vodi računa o svom izgledu i osnovnoj higijeni, kako su gledaoci primijetili, Đuričićeva je od ulaska u vezu sa Slavnićem čak i taj segment stavila u drugi plan.

Naime, ona sada već nerijetko u krevet liježe neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, što je mnogima zapanjujuće, pa čak i gadno.

Upravo to je uradila i sinoć, nakon gostovanja u Amidži šou, kada je legla da spava sa scenskom šminkom, vještačkim trepavicama i frizurom, a komentari koji se mogu pročitati na ovu temu su veoma surovi i direktni.

“Helga zaboravila na kupanje. Sad spava i sa šminkom, neokupana tri dana. Blam!”, “Skini šminku prije spavanja, f.fice!”, “Aljkavuša”, “Pakao! Za par mjeseci kad izađe odavde svi će je pitati šta joj je sa licem, jer će joj propasti koža od spavanja i šminke!”, samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih snimaka.

ekskluziva.ba