Početna Showbiz Ovo je moćnik koji čuva Enu Popov: Upoznala ga je prije 10...

Ovo je moćnik koji čuva Enu Popov: Upoznala ga je prije 10 godina, a onda joj je pružio život iz bajke!

Život je lijep kad se živjeti zna, poručuje Ena Popov u jednoj objavi na Instagramu, a fotografije sa njenog profila svjedoče da zaista vodi život iz bajke.

Otkako je prije deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima kćerke Riju i Milu, dani su joj ispunjeni porodičnom harmonijom, srećom i osmjesima, a od početka februara u njihovom domu smjenjuje se slavlje za slavljem.

“Radosnice moja predivna, da zauvijek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmijeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvijek živimo u sreći i veselju”, riječi su kojima je Ena čestitala osmi rođendan starijoj djevojčici.

Eninim pratiocima na društvenim mrežama nije promaklo da se u pozadini fotografije na kojoj je četvoročlana porodica vide baloni u obliku broja 40, pa su je zamolili za objašnjenje.

“To je slika sa suprugovog 40. rođendana, koji je bio prošle nedjelje,” odgovorila im je Ena, koja je drugu kćerku rodila na Dan zaljubljenih, 14. februara 2017. godine.

ekskluziva.ba