Početna Rijaliti “ANA JE ZLOSTAVLJANA ŽENA! Produkcija nije svijesna koliko je Zvezdan rizičan!” Kačavenda...

“ANA JE ZLOSTAVLJANA ŽENA! Produkcija nije svijesna koliko je Zvezdan rizičan!” Kačavenda najavila haos u Zadruzi (Video)

Sreda 20h časova emisija “Između dve vatre” na Jutjub kanalu Srbija Danas!

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo i Aninu kumu, Milenu Kačavendu, sa kojom smo razgovarali o svemu što zanima ceo region.

Milena nam je otkrila da se njena drugarica Ana Ćurčić potpuno pogubila u rijalitiju, te da strahuje da će se pomiriti sa Zvezdanom. Na početku razgovora Milena je optužila Zvezdana da je zlostavljao Anu.

– Ana je zlostavljana žena, već neko vreme – rekla je Milena.

– Da li je Ana upoznata sa svime što ti iznosiš u javnost od kada je ona ušla u Zadrugu? – pitala je voditeljka.

– Apsolutno, ja još ništa nisam ni iznela. Ja pratim nju, kako ona nešto iznese unutra, ja to napolju obrazložim, nikada ne iznosim nešto što ona već nije – objasnila je Milena, a onda otkrila kakav bi scenario bio ukoliko bi ona ušla u Belu kuću:

– Ja još nisam dobila poziv od produkcije, ali svakako ako ja uđem Zvezdan je na kapiji, on izlazi, jer ja se njega ne plašim, nema razloga, a poneću mu i pelene, a od njega ću tražiti vlažne maramice da skinem šminku – rekla je Milena.

Milena nam je govorila o nasilju Zvezdana Slavnića, posetama zatvoru, njegovim preljubama i ponašanju u četiri zida, pa otkrila detalje iz života koje nikada nikome nije ispričala, a sve to možete pogledati u narednoj emisiji “Između dve vatre” u sredu u 20h na Jutjub kanalu portala Srbija Danas.

sd.rs