Početna Vijesti Ovo je mladić koji je preminuo 14 dana poslije tuče na Novom...

Ovo je mladić koji je preminuo 14 dana poslije tuče na Novom Beogradu: Tukli ga u toaletu dok se nije onesvijestio, nastavili da ga biju u bašti

Mladić (20), koji je 29. januara pretučen ispred restorana na Novom Beogradu, preminuo je u nedjelju od posljedica teških povreda koje je zadobio u tuči. Zbog stravične tuče uhapšen je drugi mladić (21).

Kako se nezvanično saznaje, pretučenog mladića najprije su tukli u toaletu restorana sve dok se nije onesvijestio, a potom i u bašti kafića, nakon što je došao sebi.

Stravična tuča dogodila se tokom proslave rođendana. Uhapšeni se tereti da je kobnog dana brutalno pretukao mladića, koji je zbog teških povreda pao u komu.

Prema nezvaničnim saznanjima , kobnog dana na rođendanu su bile dvije grupe mladića.

“Tog dana rođendan su slavile dvije drugarice, koje imaju drugačije društvo, jedni su s Miljakovca, a drugi iz Rakovice. Tokom večeri, grupa mladića sa Miljkovca počela je da se obraća društvu u kom je bio juče preminuli mladić sa ‘Šta gledaš?”, a potom je došlo i do tuče”, kaže izvor.

Kako navodi dalje, ubrzo je nastala opšta tuča.

“Preminuli je bio u društvu sa još trojicom mladića. Najprije su ga u toalet ugurali i tukli sve dok se nije onesvijestio. Tukli su ga stolicom, šutirali rukama i nogama. Uspio je nekako da dođe sebi i izađe u baštu kafića i tamo su nastavili da ga tuku”, dodaje izvor.

Mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, a nakon 14 dana, koliko je proveo u komi, podlegao je povredama.

Prema nezvaničnim saznanjima, cijeli incident snimile su nadzorne kamere.

“Snimak je dosta mutan, ali postoji. Na njemu se vidi kada je došlo do tuče”, ističe izvor.

Podsjetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prošle nedjelje je saslušan osumnjičeni zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije mladića. On je, prema nezvaničnim saznanjima, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

(Kurir.rs/Nova)