Početna Rijaliti “MAJA VOLI ROBIJAŠE, JEDNOG JE POSJEĆIVALA U ZATVORU!” Otac Marinkovićeve šokirao detaljima...

“MAJA VOLI ROBIJAŠE, JEDNOG JE POSJEĆIVALA U ZATVORU!” Otac Marinkovićeve šokirao detaljima o kćerkinoj prošlosti

Radomir Marinković Taki, otac aktuelne učesnice Zadruge, Maje Marinković, poznat je po šokantnim izjavama za medije kada je u pitanju njegova ćerka.

Ovog puta je izjavio da njegova ćerka voli navodno robijaše, te otkrio detalje njene prošlosti da je navodno posećivala jednog u zatvoru.

– Maja voli robijaše, već je bila s jednim i posećivala ga je u zatvoru. Verujem da Zvezdan nije namerno ubio tog dečka zbog kog je robijao, ali ne bih voleo da mi bude zet! Može da se druži sa Majom, ali ne podržavam ih da budu u vezi. On je mnogo ljubomoran, zato ta veza ne bi opstala.

– Siguran sam da ne bi dozvolio Maji da se oblači kao do sada. Ona voli da pokazuje svoje zgodno telo, a muškarcima to smeta. Stalno bi se svađali, a ja ne mogu da doživljavam nove stresove – priča Taki i dodaje da po celu noć gleda rijaliti i strepi da mu ćerka ne završi sa Zvezdanom.

– Verujem da nema ljubavi između njih, mada se sa Majom nikad ne zna… To je zatvoren prostor, ko zna šta će biti!

Marinković je ubeđen i da su njegova dva bivša zeta Marko Janjušević Janjuš i Filip Car skovali plan kako da unište njegovu ćerku.

– Znam da su njih dvojica pre “Zadruge” bili u etno-selu i smišljali kako da unište Maju, jer je ona najjači igrač u rijalitiju. Pokušaće da je diskvalifikuju, ali ona je jača od njih! – završava priču Taki.

srbijadanas.rs