Početna Rijaliti Anđela uvjerena u ljubav sa Zvezdanom, otkrila na koji način flertuje s...

Anđela uvjerena u ljubav sa Zvezdanom, otkrila na koji način flertuje s njom pred Ćurčićkom

Anđela Đuričić, koja se ne osjeća najbolje otkako je u Šimanovce ušla Ana Ćurčić, nevjenčana supruga njenog dečka Zvezdana Slavnića, otvorila je dušu i priznala da još gaji nadu u njenu ljubav prema bivšem zatvoreniku.

– Jutros sam bila kod frizera, pa sam se probudila raspoložena i drago mi je zbog toga. Mi žene volimo kad smo sređene – rekla je ona.

– Šta se desilo sinoć? Rekla si da ćeš kod mene biti iskrena – dodao je Marko.

– Imam češće promjene raspoloženja, nikako da donesem konačnu odluku ni sama ne znam šta hoću i šta osjećam. Probodim se shvatim šta smo sve uradili, a nismo zajedno. Bude mi teško da to prihvatim. Ana je u kući, on je čas dobro, jutros pravi haos. Sve što se dešava u blizini utiče na mene. Moja osjećanja se nisu promijenila, gledam, voljela bih da sam tu, a čvrsto sam odlučila. Koliko mi je žao što nije pored mene, ne znam ni da li je dobro što nije pored mene. Meni nekad dođe da mu priđem i nabijem na nos nešto što mi se ne dopada, jer vidim koliko problema ima i samo se povučem da ne bih bilo dodatnih problema – govorila je Anđela.

Je l’ imate komunikaciju? – pitao je Marko.

– Nemamo. Ja sam rekla da ne želim komunikaciju, rekla sam kad imam komunikaciju da mi je želja mnogo veća od toga nego da pričamo. Nikad nećemo biti drugovi, mnogo više smo od toga. Juče kad sam bila loše, prišao mi je, nisam htjela da mi odgovaram. Kad me je dotakao, rekla sam mu: “Gubi se, sklanjaj mi se s očiju”. Rekao je da mi nije neprijatelj, promulao nešto i otišao. Ja sam to odbila jer znam da je meni tako lakše, a znam da će tako biti bolje za sve nas. Ana mi je sad rekla da svaki dan prilazi da je pita kako sam i to. Ja sam rekla da više ne odgovara na pitanja vezano za mene, ne želim. Postupak će zauvijek da ostane, ali završavamo komunikaciju. Rekao je da joj je 10 puta ponovo da je on moj prijatelj, dobacivao je kako sam se obukla i rekla sam joj da mi ne prenosi te stvari. Rekla sam da stopiramo, nema flerta u prolazu, znam ko je on meni. On dopušta da mene nazivaju avanturom, a pravili smo dijete, sinovi, ćerke, psi. Ja nisam za flert u prolazu. Rekao je da gleda na mene kao na djevojku za ozbiljnu vezu, a ja biram da nemam ništa osim ozbiljnog – govorila je Anđela.

Da li misliš da tako nešto može da se obnovi? Da li vaša ljubav može da se vrati? – pitao je Marko Đedović.

– Ovdje ne, znam da mu je Ana prioritet. Ne dopada mi se njegovo ponašanje. Ana je rekla njemu da je došla da ga spasi, ja sam rekla da je došla da spasi mene. Ja ovo Zvezdanovo ponašanje nikad nisam vidjela, to da sam htjela muvala bih se sa neki poput Filipa. Ako je ovo što on želi u životu, ja to ne želim. Nisam neko ko flertuje sa svima i mazi se sa svima – odgovorila je Anđela.

– Da li si se pokajala zbog svog odnosa sa Zvezdanom? – upitao je Marko Đedović.

– Za to pokajanje ne mogu da kažem, znaću kad se završi “Zadruga” –

– Je l’ ulažeš nade u izlazak i vaš razgovor? – dodao je Marko.

– Da, ja ulažem nade jedino u to, u bilo kakav odnos u kući ne, a u to nešto jako ulažem nade i baš vjerujem u to. Ne dozvoljavam sebi da vjerujem da sve što mi je pričao nije istina – rekla je Anđela.

– Da li misliš da vaš odnos zavisi samo od Aninog prisustva? Da li je ovo uradio da bi Anu namirio i obmanuo da tebe ne voli? – pitao je voditelj.

– Da, zavisi, da nije došla, ostali bismo zajedno. Mi bismo ostalu u vezi, ali on previše nju voli kao osobu i ličnost, kao ženu je ne voli. Ja znam šta je meni Zvezdan pričao, to je navika. Možda on ju sutra oženi, a nisu se do sad. Mogu da kažem da mislim da je ne voli, a njemu je mnogo bitno da ako je gledala to ne radi sa mnom. Nju neće da zaboli Maja i Aleksandra, sa njima ima normalnu komunikaciju, nju bolim ja. Mislim da je ovo zbog Aninog ulaska, a da li će on nastaviti svoje ponašanje i demantovati mene da nije bio iskren. Ja sam prije sedam dana rekla da bih njemu rodila dijete, stojim i dalje pri tome, sad je vrijeme za stop. Ne mogu da kažem da se kajem ili ne, jer treba vrijeme da se pokaže da li je bio iskren ili me samo mazao da me osvoji.

– Ana da izađe iz rijalitija da li biste bili zajedno? – pitao je Marko.

– Apsolutno, ne bi nam mnogo trebalo. On bi mene odveo htjela ja ili ne – rekla je Anđela.

– Da li se on liječi od emocija sa tobom drugim ženama? – pitao je Marko.

– Mislim da uživa kad flertuje, on jako voli da flertuje, samo kad je u vezi zna da to ne može. On sad ima pravo da flertuje iako me boli svako mogući pogled i flert. Ja ne mogu da razumijem da Ana kaže da joj ne smeta, mene čak boli i priča sa Anom iako to neću da priznam u kući. Slobodan je može to da radi – govorila je Anđela.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Kurir