Početna Showbiz Ja sam ušla zbog njega, ne zbog masnih para: Kija žestoko potkačila...

Ja sam ušla zbog njega, ne zbog masnih para: Kija žestoko potkačila Slobu i otkrila da joj smetaju poređenja sa Anom i Zvezdanom

Kristina Kija Kockar učestvovala je prije 6 godina u rijalitiju “Zadruga”. Iako je prošlo dosta vremena od tada, gledaoci često upoređuju situacije iz rijalitija sa njenom tadašnjom.

Pjevačica je istakla da njoj smetaju ta poređenja i da ona nije ta koja bi trebalo da priča o tome.

– Onaj koji je još u prvoj sezoni započeo takozvani trend, najkompetentniji je da napravi paralelu. Negdje sam pročitala da on najviše poštuje “Pink”, a mi ostali ne, ali dobro. Pošto se uvijek odazove, voljela bih da on sad kaže bar nešto jer samo ja sve ove godine govorim i objašnjavam. Svima bi bilo zanimljivo da ga čuju, ali to se sigurno neće desiti, a vrlo je elokventan i poznaje materiju – ispričala je Kija i dotakla se svog učešća u rijalitiju.

Provocira bivšeg muža: Kija Kockar 4 godine poslije razvoda Slobi Radanoviću ne oprašta javno poniženje!

– Ja neke stvari nisam znala, odnosno skoro sam vidjela, da je Luna po mom ulasku rekla nešto u fazonu da bi me polomila, slomila mi glavu. Tako je neka rečenica bila. Ne daj Bože da sam to vidjela i čula tada. Mnoge stvari sam čula i saznala tek poslije, kad je već bilo kasno. Meni su mnogo masni honorari nuđeni za naredne sezone, ali nisam ušla. Ja sam u rijaliti ušla zbog svog bivšeg supruga, a ne zbog masnih para – ispričala je Kija.

Podsjetimo, Kristina je kao i Ana javno doživjela prevaru od tadašnjeg supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario sa Lunom Đogani.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Kurir