Početna Rijaliti Ima ih dosta na listi: Objelodanjeni muškarci sa kojima je bila Anđela...

Ima ih dosta na listi: Objelodanjeni muškarci sa kojima je bila Anđela Đuričić!

Bivši zadrugar i prijatelj Anđelinog bivšeg dečka Mateje Matijevića, oglasio se za medije i žestoko opleo po zadrugarki koja je u prošloj Zadruzi bila u vezi sa Matejom Matijevićem.

Dino Dizdarević, učesnik pete sezone “Zadruge”, bio je jedan od najboljih prijatelja Mateje Matijevića u spomenutom rijalitiju. Tokom trajanja ove sezone, više puta se žestoko zakačio sa Anđelom Đuričić, Matejinom bivšom djevojkom, o kojoj nema lijepo mišljenje.

– Što se tiče Anđele Đuričić, dobro se sjećam da su me svi napadali i osuđivali kad sam govorio prošle godine da se pravi i da glumi. Znao sam da nije onakva kakvom se predstavljala prošle godine – kazao je Dino Dizdarević na početku.

– Mislim da je ove godine pokazala pravo lice. Uopšte se nisam iznenadio njenim postupcima. Vjerujem da je bila i sa Carem i sa Mensurom, i da još mnogo njih ima na listi poslije ovih njenih postupaka u “Zadruzi” – dodao je nekadašnji učesnik rijalitija.

 

– Što je najžalosnije, prošle godine je moralisala mnogima, a ove godine ih je sve nadmašila i postala gora od njih. Postala je najgora – zaključio je Dino.

BONUS VIDEO:

ekskluziva.ba