Početna Showbiz ZVEZDA GRANDA POSLIJE ŠERIJATSKOG VJENČANJA SPREMA LUKS SVADBU: Biće 500 zvanica, glavni...

ZVEZDA GRANDA POSLIJE ŠERIJATSKOG VJENČANJA SPREMA LUKS SVADBU: Biće 500 zvanica, glavni gosti iz ZG, a ovo su svi detalji

Nekadašnja Zvezda Granda Alen Hasanović se krajem prošle godine vjenčao sa svojom izabranicom Aidom Cako po šerijatskim običajima u krugu porodice, a sad je rešio da svoje venčanje proslavi velikom svadbom koja će biti na proleće.

Mada je prošle godine svadbeno veselje izostalo, mladenci su sigurni da će 29. aprila sve nadoknaditi na gala i modernoj svadbom koju organizuju u Tetovu, blizu Skoplja.

– Vreme je i da pred matičarem kažemo „da“, jer pred Bogom već jesmo. Vjenčali smo se u novembru po šerijatskim običajima. Eto, uplivao sam u bračne vode i ne žalim se, odlično mi je. Mislio sam da je sad pravo vreme da se oženim, da osnujem porodicu i da sam na vreme to uradio – istakao je Alen i dodao da je još pri prvom susretu sa Aidom znao da je ona prava.

– Verujem u sudbinu, a što se tiče mene i supruge to je bila baš sudbina – rekao je pevač i otkrio sve detalje gala svadbe koju prave na proleće.

– Spremamo se, bliži se taj 29. april i skoro sve je dogovoreno. Svadbu ćemo pravit u velikom restoranu jer će sigurno biti oko 400-500 gostiju. Zamislili smo da sve bude moderno, luksuzno i fino, nadamo se da će sve biti ok, a nema razloga da ne bude – rekao je Alen, koji će za najvažniji dan angažovati svoje prijatelje sa Muzičke akademije, dok će u goste pozvati kolege iz takmičenja „Zvezde Granda“. Ipak, ne negira da će se i sam latiti mikrofona, ali samo koliko bude potrebno.

– Pevaće nam Jasmin Muharemović i još puno drugih pevača. Inače, volim da pevam na svadbama, ali na svojoj ću pevati kratko, zapravo koliko mi budu tražili, a sigurno hoće – našalio se pevač ističući da za sad nema tremu.

– Sve pripreme smo obavili, meni je lako za odelo, ostalo je još da mlada izabere venčanicu – dodao je Hasanović koji od početka veze dobija veliku podršku od Aide.

– Žena me često prati na nastupu, dosta mi pomaže, uključena je i u snimanje novih pesama i u spotova. Često daje svoje mišljenje jer je ona u tom svijetu, sluša svjetsku muziku, moram da je slušam – rekao je i otkrio kako je zaprosio.

-To sam pripremao pet-šest dana aktivno. Svaki dan sam organizovao milion stvari oko hotela i svega, na kraju je sve ispalo kako treba. Znao sam da će pristati, ispitao sam to ranije, tako sam znao odgovor – ispričao je.

kurir.rs/grandonline