Početna Rijaliti PROCURIO KRUNSKI DOKAZ DA JE SVE DOGOVOR?! Ana i Zvezdan iscenirali javnu...

PROCURIO KRUNSKI DOKAZ DA JE SVE DOGOVOR?! Ana i Zvezdan iscenirali javnu prevaru zbog para, u igru upletena i ona (VIDEO)

Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevenčana dupruga Ana Ćurčić, koji pred kamerama rijalitija “Zadruga 6” prolaze kroz pravu dramu, prema mišljenju mnogih dogovorili su se da ljubavni brodolom prođu pred kamerama i dobro ga unovče, a kao dokaz je isplivao razgovor Ane i pevačice Zorice Marković.

Naime, Ana i Zvezdan su u poslednje vreme sve prisniji i prisniji, a Zorica, koja je jako bliska sa Ćurčićevom, odlučila je da joj da savet koje je naveo javnost da poveruje da su se Slavnić i Ana sve dogovorili, a da je povrh svega u njihovu rijaliti igru upletena i Markovićeva!

– Slušaj me dobro, nemoj slučajno da se pomirite. Dogovorite se, budite pametni, ti treba da pobediš. Anđela Đuričić se sad pere od odnosa, ipak ste vi drugovi – šaputala je Zorica, a Ana ju je pitala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

– Šta misliš, kako se ja kotiram?

Gledaoci su bili šokirani ovim rečima i zaključili su da su bivši nevenčani supružnici napravili scenario kako bi uzeli pare.

“Sve je ovo dogovor”, “Sada je sve jasno, zanima ih samo novac”, “Da li je ovo moguće, da su spremi na sve zarad para?!”, “Ne verujem šta čujem, ona se raspituje kako se kotira a kao povređena”, “Zorica je umešana, ona zna da oni lažu i igraju igru” – bili su samo neki od komentara.

kurir.rs