Početna Rijaliti “ANA JE MANIPULATOR, NAJJEFTINIJA RIJALITI GLUMICA!”: Raskrinkan Ćurčićkin plan za pobjedu, sad...

“ANA JE MANIPULATOR, NAJJEFTINIJA RIJALITI GLUMICA!”: Raskrinkan Ćurčićkin plan za pobjedu, sad je sve jasnije

“Ušla je u rijaliti da ponizi Anđelu, umjesto da se sa svojim izabranikom obračuna.”

Bivša učesnica “Zadruge” Ermina Pašović prati dešavanja u Zadruzi, a kako kaže, najveću pažnju joj privlače glumci Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

Ermina je razvezala jezik i otkrila svoje pravo mišljenje o njima.

– Ovo što gledamo od njih je jedan jeftin film. On je lud, dijagnoza teška, udaren u glavu. Ona je najjeftinija glumica koja je ikad kročila u rijaliti. Sve što radi je isplanirano, manipulator je pravi, ubijeđena da sve drži pod kontrolom, a svi su je provalili. Ona je mogla da izdominira samo tako, ali nije znala. Pisala je svim jakim fan grupama da je ucvjeljena, jadna, tražila podršku pred ulazak od svih, ali nije joj pošlo za rukom – kazala je Ermina na početku.

– Hajde da se sjetimo Janjuševe bivše žene Ene. Ona je patila, nije se oglašavala nikada za medije, bila je u svoja četiri zida, tugovala, plakala. Nije to koristila kao jeftinu manipulaciju. Sama je nosila svoju bol i izborila se. Sa druge strane, Ana je sa Zvezdanovog profila objavila svoju sliku iz teretane kako bi javnost saznala ko je ona i kako bi lakše mediji došli do nje. Ušla je u rijaliti da ponizi Anđelu umjesto da se sa svojim izabranikom obračuna. U cijeloj priči kriv je Zvezdan, a ne ona. Anđela je mlađa od njene ćerke godinu i po dana. I umjesto da ti fokus bude on, da njemu j*beš mater, ti si se ostrvila na nju. Sebi daje autogolove. Kao, ljubazna je prema Zvezdanu da bi kao pokazala da je slaba na njega, da ga voli, folira se najstrašnije da bi prikupila jeftine poene. Ona izveštačeno plače, kao dete na cucli kad se napinje. Teatralno sve radi, sve zarad pažnje, sve ciljano. Priča kako je izgubila bebu namjenski da bi dobila sažaljenje ljudi i zadrugara. Cilj je da pokaže Anđeli, pošto je iskompleksirana zbog nje, da može da ga vrati kad želi, da je iznad svih. Nju bole Anđeline godine, izgled, umjesto da se fokusira na njega i sa njim reši šta ima – zaključila je Pašovićeva.

balasevizam.novi.ba