Početna Rijaliti Sve tajne Anđeline porodice: Biznis im donosi ozbiljne pare, a poslije smrti...

Sve tajne Anđeline porodice: Biznis im donosi ozbiljne pare, a poslije smrti sina ovo se potpuno promijenilo

Anđela Đuričić, tokom šeste sezone, potpuno je promijenila svoj život, ali i život svojih roditelja, kada je ušla u ljubavnu vezu sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Domaća javnost je zanijemila, a spekulacije o njenim roditeljima, prošlosti i burnom životu van Zadruge su se rapidno širile.

Njeni roditelji su kako je Kurir pisao, otišli u inostranstvo, kako bi se sklonili od halabuke i pritiska koji ih okružuje zbog spomenutih dešavanja.

Komšinica D.V. oglasila se za Kurir i otkrila kakva je porodica Đuričić zapravo i stala na put svim daljim nagađanjima.

– Njen otac je divan i porodičan čovjek, stalno nasmijan i raspoložen. To je jedna ugledna imućna porodica, uvijek su imali para kao blata, imali su motore, čovjek ima restoran, a držao je i nekoliko butika. Imali su četvoro djece, a kada je brat poginuo, to je bila velika tuga. Nakon tragedije su se preselili u Podgoricu – govori D.V. i nastavlja:

– Požrtvovani su roditelji koji su cijelog života uz djecu, kad god im je u školi trebala neka pomoć angažovali su profesore. Držali su se uvijek zajedno kao porodica, od te priče da će se Anđele odreći, nema ništa – zaključila je D.V. za Kurir.

Izvor: Kurir