Početna Rijaliti OVO AUTO S AMERIČKIM TABLICAMA JE VOZILA! Pavle Jovanović otkrio kako je...

OVO AUTO S AMERIČKIM TABLICAMA JE VOZILA! Pavle Jovanović otkrio kako je njegov automobil završio kod Anđele Đuričić, priznao u kakvom su odnosu

U srijedu je u “Zadruzi”, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, nastao pravi haos kada je Filip Car rešio da iznese “prljav veš” nekadašnje prijateljice Anđele Đuričić, a posebnu pažnju privukla je informacija da je kontroverzna zadrugarka po izlasku iz protekle, pete sezone rijalitija, beogradskim ulicama vozila skupoceni mercedes sa američkim registracijama, koji je u vlasništvu nekadašnjeg učesnika “Zadruge”, beogradskog ugostitelja Pavla Jovanovića.

Filip je jasno aludirao na to da Anđela “nije fina kao što se predstavlja”, te da sa Jovanovićem, koji joj je dao automobil na korišćenje, ima nešto više od prijateljstva.

Anđela je ovakve spekulacije oštro demantovala, te objasnila da je Pavle prijatelj njene kume, samim tim i njen, te da je sa njim u isključivo prijateljskom odnosu.

Kako bismo saznali kakva je zapravo priroda odnosa Anđele i Pavla, pozvali smo njega.

– Anđela i ja smo prijatelji, u isključivo prijateljskom odnosu. Potvrđujem sve što je sinoć i sama rekla, ona je moj prijatelj – poručio je Pavle za Pink.rs.

Zanimalo nas je i otkud to da se Anđela tokom leta njegovim automobilom služila kad god je u Beogradu.

Kako posedujem više automobila, ustupio sam Anđeli jedno vozilo koje ne koristim, a sve zbog višegodišnjeg prijateljstva koje negujem sa njenom kumom, koja mi je blizak prijatelj. I moram da priznam, automobil mi je vraćen u boljem stanju nego kada je uzet. Stvarno imam samo reči hvale za tu devojku – poručio je Jovanović za Pink.rs, a mi smo došli u posed fotografije njegovog voznog parka i automobila koji je on ustupio Đuričićevoj.

 

 

pink.rs