Početna Rijaliti “OSUĐEN SAM NA 10 GODINA ZBOG UBISTVA! DESILA SE VELIKA TRAGEDIJA!” Zvezdan...

“OSUĐEN SAM NA 10 GODINA ZBOG UBISTVA! DESILA SE VELIKA TRAGEDIJA!” Zvezdan ispričao detalje kobne noći

“Ksenija Pajčin uopšte nije bila tu!”

Zvezdan Slavnić je ušao u šestu sezonu Zadruge kao sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića, međutim, malo ko je znao do njegovog ulaska u Bijelu kuću ko je zapravo on, kao i da je bio u zatvoru zbog tragičnog događaja i ubistva, o kom je i sam progovorio na početku ove sezone.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dječačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negdje godinu i po dana smo baš bili zajedno, poslije se to razvlačilo – ispričao je Zvezdan Slavnić u rijaliti programu “Zadruga”, negirajući da je do svađe došlo zbog nje.

– Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih tjelesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želio da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povrijeđen, a kamoli ubijen – rekao je Slavnić, pa nastavio:

– Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri.

balasevizam.novi.ba