Početna Rijaliti OGLASIO SE BIZNISMEN: koji je povezivan sa Anđelom! Otkrio sve o skupocijenom...

OGLASIO SE BIZNISMEN: koji je povezivan sa Anđelom! Otkrio sve o skupocijenom automobilu koji joj je dao

Mladić koga je pominjao Filip Car u jučerašnjem izlaganju otkriva sve u vezi sa vozilom koje se u toku emisije pominjalo!

Sinoć je u “Zadruzi”, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, nastao haos kada je Filip Car rešio da iznese “prljav veš” nekadašnje prijateljice Anđele Đuričić, a posebnu pažnju privukla je informacija da je kontroverzna zadrugarka po izlasku iz protekle, pete sezone rijalitija, beogradskim ulicama vozila skupoceni mercedes sa američkim registracijama, koji je u vlasništvu nekadašnjeg učesnika “Zadruge”, beogradskog ugostitelja Pavla Jovanovića.

Filip je jasno aludirao na to da Anđela “nije fina kao što se predstavlja”, te da sa Jovanovićem, koji joj je dao automobil na korišćenje, ima nešto više od prijateljstva. Anđela je ovakve spekulacije demantovala, te objasnila da je Pavle prijatelj njene kume, samim tim i njen, te da je sa njim u isključivo prijateljskom odnosu.Kako bi saznali kakva je zapravo priroda odnosa Anđele i Pavla, domaći mediji su kontaktirali Pavla.

– Anđela i ja smo prijatelji, u isključivo prijateljskom odnosu. Potvrđujem sve što je sinoć i sama rekla, ona je moj prijatelj – poručio je on.Za one radoznale, reč je o luksuznom crnom “Mercedesu”

haber.ba