Početna Showbiz LAĆA KARLEUŠINU PJESMU PRODAO BUBAMARI: Bivše drugarice u klinču zbog “Koke”! Evo...

LAĆA KARLEUŠINU PJESMU PRODAO BUBAMARI: Bivše drugarice u klinču zbog “Koke”! Evo šta kaže Dara Bubamara

Jelena Karleuša otkrila je na Instagramu da je Milan Laća Radulović pesmu “Koka” koju mu je ona platila za nov album prodao drugim pevačima, ali nije otkrila o kome se radi.

U pitanju je Dara Bubamara. Ona je sinoć na Instagramu najavila premijeru nove pesme za Dan zaljubljenih i otkrila jedan deo pesme. Jutros rano se oglasila JK, koja tvrdi da je pokojnom tekstopiscu platila tu numeru i objavila kompletan tekst.

Pozvali smo Daru koja je poručila:

– Ja radim i to punom parom, a šta drugi rade i čime se bave u dokolici ne pratim, niti me zanima. Nemam vremena za budalaštine, snimam nov album, putujem, uživam i upravo sam krenula za Sarajevo gde imam nastup, a i pevam svakog vikenda – poručila je Dara.

Njena nekadašnja prijateljica je, podsetimo, detaljno objasnila šta se dogodilo.

– Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Laća Radulović. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila. Nažalost, Laća je u fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde – napisala je Jelena i dodala:

– Kada je pritisak postao veliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao – što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam, ponavljam, ja uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije i da je za to isplaćen u celosti. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021 godine.

– Pesma se zove “Koka”. Zbog informacije da je Laća uradio, to što je uradio, ta pesma je skinuta sa albuma i namenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su ostale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se sačuvao i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta “Koka”, ja ga u sledeće storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik – napisala je JK u objavi na Instagramu.

POVEZAN VIDEO:

KURIR