Početna Showbiz KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE SUKOBA S LAĆOM: Otkrila šta joj je sve...

KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE SUKOBA S LAĆOM: Otkrila šta joj je sve radio iza leđa

Jelena Karleuša i pokojni tekstopisac Milan Laća Radulović iznenada su pre par meseci prekinuli saradnju kada je sin Marine Tucaković objavio na Tviteru pesme koje je trebalo da se nađu na pevačicinom novom albumu.

VIDEO O NJIHOVOM SUKOBU:

Nije poznato zašto se odlučio na takav korak, ali je izvesno da je u međuvremenu spustio loptu i muzičkoj zvezdi, za čiju je karijeru velikim delom zaslužna upravo njegova pokojna majka, predložio da realizuju pesme koje joj je pripremao za novi album. Nažalost, nije dočekao njegov izlazak.

Karleuša, koja je izgladnila odnose sa pokojnim tekstopiscem malo pred njegovu smrt, sada otkriva nove detalje njihovog sukoba. Ona tvrdi da joj je Laća radio iza leđa, i da je pesme koje je ona kupila od njega, prodavao i drugim pevačima.

– Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Laća Radulović. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila. Nažalost, Laća je u fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde. Kada je pritisak postao veliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao – što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam, ponavljam, ja uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije i da je za to isplaćen u celosti. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021 godine. Pesma se zove “Koka”. Zbog informacije da je Laća uradio, to što je uradio, ta pesma je skinuta sa albuma i namenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su ostale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se sačuvao i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta “Koka”, ja ga u sledeće storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik – napisala je JK u objavi na Instagramu.

Kurir.rs/M.K.