Početna Rijaliti RAT DO ISTREBLJENJA! Car iznio sav Anđelin prljav veš, otkrio da se...

RAT DO ISTREBLJENJA! Car iznio sav Anđelin prljav veš, otkrio da se Đuričićeva viđala sa ovim bivšim zadrugarkom i vozila njegovo auto

Anđela Đuričić i Filip Car nakon prijateljstva u spoljnjem svetu, nedavno su zaratili, kada je on otkrio šta je sve radila pre nego što je ušla u šestu sezonu Zadruge.

Usled novog okršaja, Car je javno za crnim stolom izrešetao Đuričićevu kada je nastalo pravo ratno stanje, prilikom kojeg su otkrili osobu sa kojom se navodno Anđela viđala, a u pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji lJubavnik Dragane Mitar Pavle Jovanović.

– Meni sve ovo što slušam vređa inteligenciju. U nekim stvarima se slažem sa Matorom, a mi smo pogrešili što uopšte sudelujemo u bilo čemu. Kad je Ana u pitanju, upalio sam onaj moj rijaltii mod. Kod nje mi se ne sviđa jer smatram da ima dugačije mišljenje o ljudima sa kojima je dobra ovde, ali je 1/1 ispravna. Jedina je oštećena, a jedina je ispravna. Anđela, u celoj ovoj preljubi i s*anju, sa njom sam završio odnos kad sam video kako funkcioniše. Ljut sam bio da me ti obmaneš i budeš neko koga ću isticati kao drugačijeg od drugih, a razlika je jer su one transparentne i direktno sve rade, na primer kao Anita i Viki – govorio je Car.

Ne petljaj me sa tim čovekom – rekao je Janjuš.

Taj čovek je vrlo ozbiljan i rekao nam je vrlo ružne stvari o njoj. Je l’ sam te napolju pitao čiji auto na američke table voziš? – pitao je Car

Da, ali to nije tvoja stvar, to je moj drug – rekla je Anđela.

Čuo sam da je u braku, zauzet – rekao je Car.

Pavle Jovanović – rekao je Đogani.

Hvala Adame, to je verenik moje kume. Ne mešam ga u rijaliti iako je bivši učesnik. Darko zna ko je Pavle, ozbiljan dečko, slobodan dečko, Adamov i Petrućijev drug. On je uvek bio samo moj drug i branio me je – rekla je Anđela.

Je l’ se ti (Anđela) bojiš onoga što ću ja reći? Meni je došao čovek i ono što mi je rekao, ja sam mislio da nema šanse. Onda mi je Janjuš rekao da je i njemu drugi čovek rekao, pa nam je došao treći čovek i rekao to, to i to. Onda sam te kao drug pitao i ti si me slagala, nisi rekla da je od druga – rekao je Car.

Nemam ja potrebe da ti pričam o ljudima koji su u mom privatnom životu – rekla je Anđela.

kurir.rs