Početna Video Raščupan, ispijen, ne liči na sebe: Isplivale slike Brajana Volša poslije mjesec...

Raščupan, ispijen, ne liči na sebe: Isplivale slike Brajana Volša poslije mjesec dana iza rešetaka

U Okružnom sudu u Kvinsiju je počelo suđenje Brajanu Volšu koji je optužen za ub.stvo supruge Ane Volš.

Iako je najavljeno da će ročište početi u 15 časova po našem vremenu, iz nepoznatog razloga više od 20 minuta novinarima nije bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu.

POVEZAN VIDEO:

Ipak, nakon malog kašnjenja novinari su ušli u sudnicu, a upravo se pojavila i prva fotografija Brajana Volša koji se putem video- linka uključio iz pritvora.

Za razliku od prvog ročišta, ovog puta ispred suda nije zabilježen veći broj novinarskih ekipa.

Brajan se u pritvoru nalazi bez određene kaucije. Njemu je na prošlom ročištu koje je održano 18. januara pročitana optužnica kojom se tereti za ub.stvo supruge Ane, a on je tom prilikom negirao sve tačke koje mu se u optužnici stavljaju na teret.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vrijeme.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, “Prada” tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

Izvor: Kurir