Početna Rijaliti NAKON CAREVIH ŠOK OPTUŽBI O ANĐELI, OGLASIO SE NJEGOV KUM BRUNO! “Viđali...

NAKON CAREVIH ŠOK OPTUŽBI O ANĐELI, OGLASIO SE NJEGOV KUM BRUNO! “Viđali su se dok je bio u Beogradu”

O turbulentnoj vezi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić bruji region, a njena promena ponašanja svakodnevno intrigira domaću javnost.

Poznato je da Anđela, pre nego što je ušla u šestu sezonu “Zadruge”, bila je u prijateljskom odnosu sa Filipom Carem, te su često izlazili po Beogradu što su neretko delili sa svojim pratiocima na Instagramu.

Prilikom sukoba, Caru je prekipelo zbog njenog ponašanje i kako sam navodi, foliranja, te je pobesneo i otkrio sve detalje njene bliske prošlosti.

– Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem – besneo je Filip.

Tim povodom, Kurir je stupio u kontakt sa njegovim najboljim prijateljem i kumom Brunom Uremovićem, sa kojim je provodio dosta vremena u spoljnjem svetu i koji zna sve njegove tajne, kako bi nam otkrio pozadinu Carevih tvrdnji.

O temi njihovog prijateljstva, Anđelinih akcija i ponašanja u spoljnjem svetu, Bruno je iskreno odgovorio:

– Nisam je lično upoznao, oni su se viđali dok je on bio u Beogradu, u Crikvenicu nije dolazila da bih mogao da kažem neko svoje mišljenje. Nismo pričali o njoj, nije ona Caru bila bliska da bi bila tema, samo je izlazila sa njegovim društvom. Meni ona lično, bez obzira na sve, ispravnija je od većine – naveo je Bruno za Kurir.

Kurir.rs/ J.M.Đ.