Početna Rijaliti Da nisam stala između, skupljali bismo njene zube po asfaltu: Kuma otkrila...

Da nisam stala između, skupljali bismo njene zube po asfaltu: Kuma otkrila jezive detalje torture iz Anine veze s Zvezdanom

Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda u razgovoru za Kurir otkrila je nove detalje porodičnog nasilja i agonije koje je aktuelna zadrugarka, prema njenim tvrdnjama, trpjela od bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Ona je na početku objasnila kako gleda na Aninu promjenu ponašanja prema Zvezdanu u posljednjih nekoliko dana.

– Ana se trenutno drži po strani i malo je utihnula jer hoće da Zvezdana skine sebi s grbače. Čim ona nešto krene da kaže, on počinje da mlatara rukama da bi je zastrašio. Problem će nastati kad Zvezdan bude shvatio da je ona ta koja njime trenutno manipuliše. On se plaši svega onoga što ona može da kaže o njemu. Moram priznati da je on postao jedan vrlo mudar rijaliti igrač i da se zato boji nje i koristi sve metode zastrašivanja kako bi sebi obezbijedio što bolju poziciju unutar kuće.Ona ne vjeruje u pomirenje Ane i Zvezdana.

– Devedeset pet posto vjerujem da se moja kuma neće pomiriti sa Zvezdanom tokom rijalitija. A onih pet posto – nek preuzme onaj gore režiser. Sve je moguće.

Kaže da razumije Anđeline roditelje za koje se piše da je žele izvesti iz rijalitija i odvesti u manastir.

– Razumijem ih. Zvezdan manipuliše Anđelom kao što je to godinama radio sa Anom. Djevojka nije kriva, jer svako od nas ima pravo da razvije emocije prema nekom, iako je on to potpuno predatorski uradio. Od jednog mirnog bića dobili smo šiziku koja ne zna gdje udara i lomi sve pred sobom i hoće da pobjegne iz rijalitija.

Milena je i otkrila o svom odnosu sa Zvezdanom.

– Uvijek sam bila u odličnim odnosima s njim. To više neće biti nikad. Bio je super drug, ali partner nije. Nije bio oduvijek ovakav. Promijenio se unazad tri, četiri godine, otkad je bio u zatvoru. Odatle je došao kao potpuno drugačiji čovjek. Meni lično nikad nije uradio ružnu stvar. Ali, ako je izdao Anu, šta bi ti, druže, uradio meni? Nikad više mu se ne bih javila.

Kuma Ane Ćurćić je ispričala kako je zadrugarka reagovala na Zvezdanovu aferu i prevaru.

– Bila je na infuzijama. Na moj nagovor i nagovor porodice uključili smo i psihologa. To su jaki udarci. To je bila jeza kroz šta smo prošli kad ju je ostavio finansijski i psihički nezbrinutu. Ana po pet dana nije jela, nije mogla da guta vodu. Nije spavala noćima. Ona je sad druga žena. Njena koža je rošava, nema svježinu. Ostarila je preko noći.

 

Milena kaže da je Zvezdan bio nasilan prema Ani.

– Zasigurno jeste. Bila sam prisutna kad je nasrnuo na nju. Tada sam stala između njih. Da nisam, možda bi dobila batine, pa bismo joj skupljali zube po asfaltu. Odvela sam je kod sebe, to je bilo jedino mjesto gde je bila sigurna. Kao i svaka žena vjerovala je u bolje sutra i u sve njegove planove. Jednom ju je cijelu noć držao na tabureu i ispirao joj mozak sa: “Kad se zove, kad se zove?” To je bila prava tortura.

Na pitanje da li se boji da će Zvezdan fizički napasti Anu u Zadruzi priča:

– Obezbeđenje nije tu da bi zaštitilo Anu, već da bi njega zakočilo. On sve radi vrlo proračunato. Da mu je Ana rekla napolju: “Sijevaj”, skupljali bismo joj zube po asfaltu. Pošto je u kući, to ne smije da uradi i on to neće uraditi. Ide na varijantu psihičkog zlostavljanja.

Izvor: Kurir