Početna Rijaliti Car uništio Anđelu, otkrio sve njene prljave radnje iz spoljnog svijeta: Ganjala...

Car uništio Anđelu, otkrio sve njene prljave radnje iz spoljnog svijeta: Ganjala si matorca po Beogradu

Anđela Đuričić u ranim jutarnjim časovima, ponovo je doživjela emotivni brodolom, a baš iz tih razloga, ponovo je pokušala da pobjegne sa velelepnog imanja.

 

Prethodne noći, bila je luda žurka koja je poremetila međuljudske odnose, te je Filip Car riješio da potpuno raskrinka Anđelu, sa kojom je bio izuzeto blizak u spoljnem svijetu, te su se često viđali i družili, što fotografije i snimci koje su kačili tada to i potvrđuju.

Caru je prekipjelo zbog njenog ponašanja i kako kaže foliranja, te je riješio da otkrije sve njene prljave tajne iz spoljneg svijeta.

– Nećeš mi mafijati ovdje, vjeruj mi. Da mi mafija k…etina sa 24 godine, ne može. Nije ona k..va što se nabila ovdje na k…., nego od mnogo ranije. Šta si postala ovdje k..va odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi?

– Ne, bila si, samo što je ona namazana k..va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su transparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j….. za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura, a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem – bijesnio je Filip.

 

Izvor: Kurir