Početna Vijesti Baka Prase šokirao izjavama o zemljotresu u Turskoj: Ja da doniram? Jeste...

Baka Prase šokirao izjavama o zemljotresu u Turskoj: Ja da doniram? Jeste li svi oboljeli kolektivno?

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je pratioce svojim stavom o strahovitim zemljotresima u Turskoj u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi.

Jutjuber je u jednom od svojih lajvova istakao da neće da donira novac za pomoć žrtvama zemljotresa i da su oni koji to žele da urade “kolektivno bolesni”.

– Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju cijeli narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate – šokirao je svojim stavom Baka, a onda je još detaljnije objasnio zašto nema nikakvu empatiju prema nastradalima u zemljotresu:

– Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smijem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško “kao zemljotres, ludilo sve”. Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboljeli kolektivno? – izjavio je Ilić, koji je zbog svojih riječi izazvao gnjev korisnika društvenih mreža, ali i svojih pratilaca.

Podsjetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala posrnulog jutjubera, koji je nedavno zbog skandala i snimaka koji su završili u javnosti, a na kojima se vidi kako pokazuje srednji prst i psuje ispred policijske stanice dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vrijeđanja koje se desilo na javnom mjestu, pred policajcima i novinarima.

Baka Prase se oglasio i otkrio zbog čega mu je ugašen YouTube kanal! (Foto)

Ovo je možda posljednje zbogom: Baka Prase se ponovo oglasio nakon što su mu ugasili kanal!

ekskluziva.ba