Početna Rijaliti Šok tvrdnje Anine bivše koleginice: Varala je muža sa Zvezdanom, tukli su...

Šok tvrdnje Anine bivše koleginice: Varala je muža sa Zvezdanom, tukli su se javno, za novac bi dušu prodala đavolu

– Radila sam sa Anom u jednoj firmi koja se bavila prodajom novih i polovnih vozila. To je bio period kada je ona bila u braku, u kojem je dobila dvoje djece, kćerku Ivu i sina Luku. Njen bivši muž A. je bio divan čovjek, tada se još prezivala Kovačević. Bile smo bliske i van posla.

– Ona je nadmjena i opasna osoba. Još dok je bila u braku sa Kovačevićem, bila je u vezi sa Zvezdanom, tako da je ova Slavnićeva prevara sa Anđelom isto ono što je ona uradila svom mužu, koji ju je beskrajno volio. Zato ne znam što se sad buni i pravi žrtvu od sebe. Zvezdan je dolazio skoro svakog dana ispred naše firme u toku radnog vremena i oni su se stalno svađali i raspravljali ispred salona, koji je bio sav u staklu. Tu su se i ljubili, grlili, ma svašta… Mi kolege smo bili u šoku jer smo znali da je udata žena i da vara muža sa Slavnićem – ispričala je za Kurir J. B., žena koja je godinama radila s Anom Ćurčić i bila joj prijateljica.

Otkako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića ušla u “Zadrugu”, ne prestaje interesovanje za nju. Gledaoci su podijeljeni, jedni je podržavaju zbog toga što je u šou došla kako bi se javno razračunala sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić, drugi sumnjaju u njenu iskrenost. Posmatrajući tu sagu na televiziji, J. B. je riješila da pozove novinare i ispriča kako je izgledao Anin život prije rijalitija.

Anina bivša koleginica istakla je i da je Ćuričićeva spremna na sve kako bi osvojila prvo mjesto u “Zadruzi” i da bi za novac sve uradila.

– Kao što se nadmjeno i bezobrazno ponašala na poslu, tako se sad isto ponaša i u “Zadruzi”. Samoživa je i misli samo na sebe, nije bila kolegijalna. Prava manipulatorka. Sad je uhvatila i Zoricu Marković, hoće da je uzme pod svoju kontrolu. Opasna je, spremna je da prevari nekoga za tili čas. Po mom mišljenju, ovo sa Zvezdanom više nije ljubav. Ona je s njim bila iz navike.

– Zvezdan je s njom bio iz interesa, a ona pak izigrava neku damu. U “Zadrugu” je ušla najviše da bi sebe ispromovisala i da bi izigravala žrtvu kako bi najlakše došla do glavne nagrade i para. Za pare bi i dušu đavolu prodala. Kad je bivšem mužu propala firma s nekim frižiderima i tehnikom, ubrzo poslije toga ga je i otkačila jer više nije imao para da joj ispunjava želje i prohtjeve. Uvijek se oblačila po posljednjoj modi, sve je imala najskuplje – završava J. B. svoju priču za Kurir.


Izvor: Kurir