Početna Vijesti Ćiro je sa sinom nedavno prošetao centrom Zagreba: Odlazim spokojan i to...

Ćiro je sa sinom nedavno prošetao centrom Zagreba: Odlazim spokojan i to je lijepo

Miroslav Ćiro Blažević posljednji je put prošetao centrom Zagreba sa sinom Miroslavom prije samo nekoliko dana. Zajedno su prošli Trgom bana Jelačića i Tkalčićevom, a Ćiro je sina čitavo vrijeme držao za ruku.

Sin Miroslav uz oca je bio do samog kraja, a Ćiro je u jednom od nedavnih intervjua progovorio o njihovom odnosu.

“Moj sin dođe i kaže: ‘Tata, to si isto govorio da ćeš umrijeti i prije pet godina.’ On želi ublažiti ovu istinu, a doktori su digli ruke od mene”, rekao je ranije za Story.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

“U svakom slučaju nemojte za mnom žaliti, previše sam napravio da ne bih bio spokojan. Previše dobrog. I koliko god se trudim, ne mogu naći kome sam zlo napravio, i to od najranije mladosti.”

“Kad gledam svoje kolege, gotovo svi su umrli: Barić, Ivić, Zebec. I moje je vrijeme došlo. S tim se čovjek mora pomiriti, bez kukanja i jadikovanja. Tako da bih molio ljude: poštedite se žalosti za mnom jer odlazim spokojan i to je jako lijepo. Ne znam kako oni zločesti ljudi koji su toliko toga lošeg napravili trebaju umrijeti, a do tada uopće nisu vjerovali u Boga? Kad trebaš umrijeti, počinješ vjerovati. Ali eto, tu sam…”, govorio je Ćiro.

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Netom prije smrti novinarima je otkrio i detalje svog narušenog zdravstvenog stanja.

“Noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju. Situacija je teška, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška. Rak mi je otišao na sve kosti i na najgore i najopasnije mjesto – jetru. I uništava sve polako i sigurno”, rekao je.

Izvor: Index.hr