Početna Rijaliti TREĆI SVJETSKI RAT U ZADRUZI! Anđela izvadila ‘tešku artiljeriju’ protiv Ane, Ćurčićeva...

TREĆI SVJETSKI RAT U ZADRUZI! Anđela izvadila ‘tešku artiljeriju’ protiv Ane, Ćurčićeva brutalno odgovorila, zadrugari odabrali stranu! (VIDEO)

Haos!

Publika je za najvećeg narcisa u Beloj kući odabrala Anđelu Đuričić, a reč od voditeljke Ivane Šopić dobila je Ana Ćurčić.

– Slažem se, naravno. Ja sam to rekla po ulasku, stojim iza svega što sam rekla za nju. To što se gleda u ogledalu, to je više njena nesigurnost, a postupci… Rekla sam sve šta mislim o njoj. Mislim da je gorda, hladna, bezosećajna, da nema empatiju, da misli samo na sebe, tuđe emocije je ne zanimaju, u odnosu sa Zvezdanom je ista takva, nemam ništa lepo o njoj. Mlado dete, trebalo bi da radi na sebi puno. Narcis je najmanje što mislim. Manipulativna je jako. Hladna osoba iz koje ništa ne zrači – rekla je Ana.

– Jedino to što gleda u to ogledalce – rekao je Zvezdan.

– Pošto je Zvezdan na trećem mestu, sve što je rekla za mene, misli i za Zvezdana, drago mi je što o svom bivšem saputniku misli isto i da smo stvoreni jedno za drugo. Rođeni smo jedno za drugo. Oboje smo narcisi, manje je bitno ko je prvo, ko treće mesto. Razgovarali smo u pabu, dao mi je odgovore na neka pitanja, nisam sarkastična, iskrena sam. Imala sam neka očekivanja, pa sam rekla ono na startu večeri – ustala je Anđela.

– Biće kad izađete, ne brini se. Lagano, samo furaj. Bila je Ana u pravu – dobacila je Ana.

– Ja stvarno smatram da smo rođeni jedno za drugo. Naše vreme će tek doći. Ja ću se boriti za ovog čoveka, možda ne sad, ali ću se boriti – dodala je Đuričićeva.

– Ovo pričaš kao da se igraš – istakao je Filip Car.

– Pa igra se. Ovde je problem što se ona zaigrala sa mojim životom i životom moje dece, a tu težinu ne ume da nosi. Zato joj kažem da sam u prvoj. Kad ti budem ušla u šestu, vrtećeš se naglavačke – rekla je Ana.

– Vi se vrtite ceo dan, ja stojim u mestu. Moj jedini cilj je da osvojim Zvezdana, a Vaš cilj Vaša deca i Vaše zdravlje – odbrusila je Anđela.

– Dobili ste ovo, a tek sam u drugoj – istakla je Ćurčićeva.

Zadrugari su osudili Anđelu zbog načina na koji razgovora sa Anom.

Ako ti žena kaže da ima kod kuće decu… – ubacio se Miljan.

– To je njegov problem, ne moj. On nikakvu odluku ne donosi, ja donosim. Nemam ja decu da bih brinula o njima, ne ja – odgovorila je Anđela.

– Ti treba da brineš o deci svog partnera – nastavio je Vračević.

– Anđela, dosta je – ubacila se Ana Spasojević.

Vi svi niste normalni! Ništa vam ne valja, kad vam valja, kad se borim ili ne? Meni odgovara da se borim! Ništa ne radim njegovom detetu – pobesnela je Đuričićeva.

– Ali se bori sa poštovanjem! Prićaš sa nipodaštavanjem. Ona je rekla da ovo gledaju njena i njegova deca, ti kažeš da te to ne zanima – rekao je Miljan.

pink.rs