Početna Showbiz NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila...

NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila fotografiju, svi joj zavide

Da je novi dečko Sanje Marinković ušao u život voditeljke doznalo se pre par meseci a nakon izjave jednog njenog kolege u toku emisije “Magazin in”.

Naime, Milan Milošević spomenuo je da Sanja zrači neverovatnom energijom, da izgleda zanosno kako je izgledala dok je bila zaljubljena u prethodnog emotivnog partnera. Na ovu konstataciju kolege, Marinkovićeva je ostala nema, čime je, smatrali su mnogi, potvrdila postojanje ljubavi u svom životu.

Od toga trena pisalo se i raspravljalo na temu njenog emotivnog života, nažalost na pitanje ko je novi dečko Sanje Marinković još uvek mediji nisu pronašli odgovor. Istina je da je atraktivna brineta sve zanosnija i lepša, godine joj ništa ne mogu, a osmeh ne skida sa lica. “To je izraz lica zaljubljene žene” , “Ma sigurno se zaljubila, kad tako sija” samo su neki od komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama i ispod fotografija voditeljke na “Instagramu”.

Mada se još uvek sa sigurnošću ne zna ko je zaslužan za Sanjin osmeh, jedno je sigurno uloga majke voditeljku itekako oplemenjuje i čini da bude jaka, sigurna u sebe i ponosna, što takođe doprinosi sjaju u očima i osmehu prepunom ljubavi.

story.rs