Početna Rijaliti “NEKA IM SIPAJU U PIĆE…” – Miljan udario na produkciju, traži da...

“NEKA IM SIPAJU U PIĆE…” – Miljan udario na produkciju, traži da ga izbace: “Kunem se pravoslavnim krstom” (Video)

Vračević viče po Bijeloj kući i govori nepovezano!

Miljan Vračević napravio je haos na imanju. Društvenim mrežama je počeo da kruži snimak na kom se čuje kako zadrugar udara na produkciju.

Nije poznato šta je iznerviralo Miljana i navelo ga da izgovorio sve ove psovke. Vračević je šetao po Bijeloj kući i vikao, a u jednom trenutku je iz sve snage udario drvenom stanglom od sto.

– Miki je u pravu što je otišao, boli ga k*rac. Neka dovedu te kretene, pa neka im sipaju u piće šta hoće i neka im prave, neka ih j*bu. Niko meni nije kriv, ja sam degen. Ja sam retardiran, došao sam da dijelim sobu sa Valentinom. J*baću vam mamu u p*čku kunem vam se krstom pravoslavnim – vikao je Miljan, pa dodao:

– Došli ste ovdje za sto evra, možete da spavate cijeli dan. Ostavio sam kući ženu i djecu, došao sam ovdje da slušam stoku. Došao da ispoštujem, koga da ispoštujem? Neka me izbace odmah, boli me k*rac. Doveli ovde k*rve u pripremi. Ja hoću nešto da spremim, došao sam ovdje, imam 50 godina. Ona svako j*beno jutro nešto pravi – bijesnio je Miljan.

Poznato je da je u “Zadruzi” strogo zabranjeno pominjati produkciju u negativnom kontekstu. Njegova izjava o sipanju nečega u piće je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, te ostaje da vidimo na koji način će Miljan biti sankcionisan.

Ovo nije prvo kršenje ugovora koji je potpisan sa produkcijom Zadruge, koja se stara da bezbjednost i boravak takmičara u rijalitiju bude na najvišem nivou. Da li će čelnici reagovati na Miljanovo širenje dezinformacija ostaje nam da vidimo.

Detaljnije pogledajte u natavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

haber.ba