Početna Rijaliti Mensur prijeti Anđeli neobjavljenim snimcima: Objasniću vam ko su nevine! Evo kakav...

Mensur prijeti Anđeli neobjavljenim snimcima: Objasniću vam ko su nevine! Evo kakav je bio njihov odnos! (Video)

Mensur Ajdarpašić javno je raskrinkao Anđelu Đuričić, kada je otkrio da su bili u jednoj vrsti odnosa tokom ljeta i da su se nekoliko puta vidjeli. On je takođe osudio njeno ponašanje u aktuelnoj sezoni Zadruge, a zbog njegovog priznanja digla se velika prašina.

Naime, Mensur se nakon razotkrivanja Anđele našao na udaru njenih fanova, a zbog toga je odlučio da održi lajv na Instagramu.

Mensur se prvo obratio fanovima koji ga napadaju.

– Htio sam da se uključim, nemam običaj da palim lajv, ali dobio sam potrebu da objasnim svim fanaticima i ljudima koji podržavaju dotičnu gospođicu iz Herceg Novog, protiv koje ja nemam ništa i koja me u životu ne zanima. Ni ona, ni taj šljam ostali koji je u rijalitiju. Ne interesuje me uopšte u životu. Volio bih da odgovorim tim ljudima na par nekih konstatacija. Vidim na komentarima tamo, šalju mi – krenuo je Mensur.

– Prvo su mi stizale poruke da uđem i da je spasem i da joj pomognem. Kome da pomognem? Šta sam ja, Konan? Treba čitavog života da pomažem nekoga? Dosta sam bio budala. Bio sam velika budala i platio skupo. Položio sam fakultet i imam licencu za gluposti. Šta ja treba, da čitavog života čuvam tuđa d.peta? Čuvao sam šta sam čuvao, zaj.bao se šta se zaj.bao. Zgriješio i pogriješio šta sam pogriješio. Koliko sam se davao za druge, toliko ću sad za sebe. Zamislite da sam se sebi posvećivao koliko sam se posvećivao glupostima, odronima, budalaštinama, gde bih sad bio i šta bih napravio od sebe. Ja sam izgriješio, duplu grešku napravio i shvatio. Meni nakon svega toga, vi fanatici koji volite blud i nemoral i opravdavate gluposti to pišete.

Šta je sve Mensur izgovorio o Anđeli, ali i Ani i Zvezdanu, bračnom paru o kojem region bruji, pogledajte ispod u videu:

Kurir.rs/Pink