Početna Showbiz LOŠE VIJESTI stižu iz doma Miroslava Ilića, izdato saopštenje: A tek što...

LOŠE VIJESTI stižu iz doma Miroslava Ilića, izdato saopštenje: A tek što je proslavio 50 godina karijere… (FOTO)

Zdravlje Miroslava Ilića nije najbolje

Nije narušeno zdravlje Miroslava Ilića razlog otkazivanja njegovog koncerta u Sarajevu, već to što nastup pred Sarajlijama nikada nije bio ni zakazan, bar tako tvrdi pevač iz Mrčajevaca, ogorčen jer se neko poslužio njegovim imenom u svhu laganja i manevrisanja.

Nije tokom prethodnih godina Iliću smetalo što se o njemu piše po medijima, najčešće negativno a zbog ljubavnice Mirjane Antanović i vanbračnog sina Devina. Okretao je glavu na natpise, izbegavao je da daje intervjue i izjave, ali sada kada je u obzir uzeta njegova publika kojoj se duboko klanja i kojoj peva morao je da reaguje.

Naime, nekom je iz bosanskih medija palo na pamet da napiše kako je pevač otkazao koncert u Sarajevu. Zdravlje Miroslava Ilića uzeto je, između ostalog kao razlog, pa i nacionalističke pesme koje je u prošlosti on navodno izvodio, ali kako ništa od navedenog nije istina, jer niti je toliko zdravstveno loše, niti je ikada koncert u Sarajevu zakazao, dok istovremeno iza svega stoji loša namera, Ilić se oglasio zvaničnim putem i to putem svog Instagram profila.

– Poštovani,

Kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan,ovim putem želim svim da vam se obratim. Istina je jedna jedina. Moj koncert u Sarajevu nikada nije bio zakazan, a kada ga budemo zakazali moja produkcijska kuća i ja, bićete obavešteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojojse radujem da se zajedno družimo.

Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se uskoro vidimo.

 

STORY.RS