Početna Showbiz “LIJEP MI JE” Anđelka Prpić ovako priča o budućem mužu: “Govori strane...

“LIJEP MI JE” Anđelka Prpić ovako priča o budućem mužu: “Govori strane jezike”

Lepa glumica Anđelka Prpić uskoro će na svet doneti drugo dete, koje čeka sa partnerom Markom.

O romansi Anđelke Prpić i najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža ne prestaje da se priča, dok je ona u javnosti uvek dozirano iznosila detalje iz privatnog života. Nedavno je o partneru govorila javno, ali – na kašičicu.

– Uvek ima neki muškarac na koga bih mislila. Kako ćemo bez inspiracije kroz život? – kazala je Anđelka u emisiji “Balkanskom ulicom” na “Blic TV” malo pre nego što se saznalo za njenu vezu sa Markom.

– Da li je plav ili crn? – upitala je voditeljka Vesna Dedić tad, na šta je Anđelka kao iz topa dala odgovor.

– Lep! Znaš kako kaže moja prababa, lep, lep, a spojene obrve! Eto, takav – rekla je glumica u svom stilu.

– Je’ l zgodan, ima onako razvijena ramena? – upitala je bila voditeljka, na šta je glumica šarmantno odgovorila:

– Ima i dva oka i dve ruke. Govori sve jezike!

Anđelka je, inače, nedavno priznala da joj psiholog mnogo pomaže i da tek sad živi život po svojim pravilima.

– Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet, šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao – ispričala nam je tad Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta rekla je:

– Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkterno nekome nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi.

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža privukla je ogromnu pažnju, a njen otac je nedavno progovorio na tu temu.

– Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja… Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: “Je li šta je bilo, šta je ovo…”, stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira – kazao nam je iskreno Anđelkin otac Predrag Stević.

Anđelka i Marko su se, podsetimo, nedavno pojavili prvi put u javnosti na proslavi voditeljke Marije Kilibarde. Tada je svima pokazala i trudnički stomak, dok je sve vreme bila odlično raspoložena.

BLIC.RS