Početna Showbiz KO JE MUŽ PJEVAČICE INDI? Tajno se udala za njega, ne živi...

KO JE MUŽ PJEVAČICE INDI? Tajno se udala za njega, ne živi u Srbiji, ima brak iza sebe, a njegova ljubavna priča s pjevačicom je šok

Pevačica Indira Indi Aradinović je iznenadila javnost kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja.

– Rekli smo da, 10.10.2022. godine – napisala je Indi uz objavljenu fotografiju ispod koje čestitke ne prestaju da se nižu.

Indi, inače, nije bila sigurna da li je Danac čovek njenog života, pa je raskidala veridbu sa njim, o čemu se naširoko pričalo. Nakon turbuletnog perioda rešili su da ljubavi daju još jednu šansu, a sad je “pao” i brak.

Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj, gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu. Međutim, naš čovek koji se zadesio u neposrednoj blizini tvrdi da je iz radnje izašla praznih ruku.

– Ja živim ovde u Kopenhagenu, ali sam rodom iz Leskovca. Pročitao sam negde da se Indi hvali kako joj je dečko uspešan biznismen, ali nije rekla da je on limar i da je isto sa juga Srbije. Ušla je u Luj Viton radnju sa njim, ali joj ništa nije kupio – rekao je sagovornik sa lica mesta, koji je insistirao na anonimnosti.

kurir.rs