Početna Rijaliti Vrata Anđeline kuće zatvorena i za Pink televiziju: Roditelji se zavukli u...

Vrata Anđeline kuće zatvorena i za Pink televiziju: Roditelji se zavukli u kuću, a pogledajte skupocjeni vozni park Đuričića

Ljiljana i Veliša Đuričić, roditelji učesnice “Zadruge” Anđele Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je kćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dijete.

Njeni roditelji ni riječ ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gdje im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a dio izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uvjerila i ekipa Pinka i emisije “Premijera – Vikend specijal”,.

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka “na prodaju”, a na licu mjesta nismo zatekli nikog od Anđeline porodice, javlja Pink. Reporter “Premijera – Vikend specijala” Nemanja Vujičić danas je ponovo obišao Anđelin porodični dom, ali niko nije htio da stane pred kamere, niti kaže koju riječ o Anđeli i njenim postupcima u “Zadruzi”.

Inače, pažnju je privlači i vozni park, na parkingu preko puta Anđeline kuće, dok se u dvorištu nalazi motor zadrugarkinog oca Veliše. Kako porodica zadrugarke nije otvarala vrata ni za Pink televiziju, na kojoj se emituje Zadruga, ovo samo potvrđuje priče komšija kako su se od bruke i sramote zatvorili i da ni sa kim ne razgovaraju.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Pink.rs