Početna Rijaliti STIŽU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ U BEOGRAD: “Hoće da izbave dijete iz rijalitija!...

STIŽU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ U BEOGRAD: “Hoće da izbave dijete iz rijalitija! Ukaljala ih najstrašnije”?

Od sramote ne izlasze na ulicu!

Od rijaliti učesnica Anđele Đuričić koja je u prošloj sezoni “Zadruge” bila primjer kako devojka treba da se ponaša, nije ostala ni blijeda kopija.

Ova nova Anđela, sumnja da je trudna i želi da zadrži bebu, dok je njena porodica u Herceg Novom očajna i kako domaći mediji saznaju, oni planiraju da dođu u Beograd kako bi je izvukli iz rijalitija.

– Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni nju, sjećate se na finalu koliko su bili sretni. A sad ih je ukaljala najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelji su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gledaju i ona u po dana i noći ima s**s, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije. Kamere joj zumiraju facu dok stenje, oblizuje se, pa je l moguće? I to sa zauzetim muškarcem – rekao je izvor, pa dodao:

– Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu. Mama, kad je to čula, u momentu joj je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se da se pokupe i dođu u Beograd da vide da izbave dijete i probaju da je urazume. Sad kad se sjete sekiracije što je prošle godine bila nesretna u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem, a nemoćni su – priča izvor.

POVEZAN VIDEO:

balasevizam.novi.ba