Početna Rijaliti REKAO MI JE DA ME PIKIRAO DOK JE GLEDAO ZADRUGU 5! Priznanje...

REKAO MI JE DA ME PIKIRAO DOK JE GLEDAO ZADRUGU 5! Priznanje Anđele Đuričić: Otkrila šta joj je Zvezdan pričao ispod jorgana

Anđela Đuričić, koja je obeležena kao rasturačica brakova i ljuvavnica, u suzama je otkrila kako se oseća nakon prekida komunikacije sa Zvezdanom Slavnićem, koji je sa njom prevario njegovu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Mlada Novljanka je obelodanila i delić njihovih razgovora koji su se odvijali bez bubica i ispod pokrivača.

Ana je nakon mesec dana Anđeline i Zvezdanove veze ušla u rijaliti i potpuno poremetila njihov odnos, a Đuričićeva je prokomentarisala novonastalu situaciju.

– Nije meni tu Ana problem, nemam ja sa njom problem, meni je Zvezdan problem. Teško mi je što ga srećem i što ga gledam. Teško mi je što moram stalno da ga gledam, slušam i teško se nosim s tim. Boli me to što smo pričali i nema ništa od toga. Sve ono što je Zvezdan, toga nema.

Kakav je vaš trenutni odnos – pitao je voditelj.

– Ja sam mu rekla da nemamo komunikaciju, da ne želim, da ako mu nešto treba da se obrati Ani Spasojević. Sama sam sebi kontradiktorna. Ja sam stvarno sa njim prekinula komunikaciju, da bi on odmah počeo da radi stvari koje do tada nije radio. Odmah posle toga je počeo sa Majom da se dobacuje, sedne jedna, druga, treća. Rekla sam mu da on spava u tom krevetu, samo ga molim da je u njemu samo on, on je danas u našem krevetu okupio harem žena. Ja to ne mogu da tolerišem, to je strašno. Koliko god je ovo sada žalosno, drago mi je što sam komunicirala sa njim, a opet mi je i žao. Ja ne znam u šta da verujem. Da li u one priče u koje mi je pričao pre veze, u toku, posle veze, pekjuče ili ovo što vidim danas – rekla je Anđela.

– Meni je neprijatno da iznesem stvari koje je meni pričao. To su neke njegove privatne stvari… Pričali smo kada je bilo ono sa Aleksandrom, on je meni tada priznao da je varao ženu. Pitala sam ga je l’ to radio ranije, priznao mi je, ja sam naravno ćutala. Čak mislim da mi je rekao da ona to nije znala i da mu je svaki put bilo žao kada se vrati kući, da je takav i da nije mogao to da kontroliše. Rekao mi je sa Aleksandrom da mu je bio ćef jer zna da može i da bi se meni vratio svakako. Rekao mi je: “Znao sam da ćeš ovo meni da oprostiš, a da nisi, ja bih se trudio da uspemo. A ako ne uspemo ovde, trudiću se oko tebe napolju”. Bilo je razgovora pre toga, glupo mi je da kažem, ali su to stvari koje su me vezale za njega. Negde mi je priznao da prošle godine kada me je gledao da je priželjkivao da ima devojku kao što sam ja… Meni je iznenađeno rekao: “Nisam očekivao da ćeš da uđeš”, ali kad me je video, da će da se trudi na svaki mogući način da budem njegova. Mi smo bez dodira komunicirali jedno s drugim. Rekao mi je da me je pikirao da ću da budem njegova, tokom “Zadruge 5” i rekao mi je pre par noći ispod pokrivača, tad smo nešto pričali, on zna da sam ja za ozbiljno, tako da, ne znam šta da ti kažem. On je smislio da me veri, hteo je da me oženi u svih tih mesec dana i onda dolazimo u fazu… Videlo se da sam ja želela da budem trudna, a pričao je da sam ga molila… Ma kakvi, to su priče, sramota me je bila dok je pričao. Želi da ublaži Ani, na neki način, bol da tako kažem – rekla je Đuričićeva.