Početna Vijesti NIKOLA UPUCAN U BORČI KADA JE KRENUO PO CIGARETE: Obrt u slučaju...

NIKOLA UPUCAN U BORČI KADA JE KRENUO PO CIGARETE: Obrt u slučaju ranjavanja mladića, on nema neprijatelja, ali ovo je motiv

Žitelji beogradskog naselja Borča kažu za Kurir da je mladić Nikola R. (28) koji je u petak uveče ranjen sa nekoliko hitaca u zadnji deo leđa i zadnjicu u trenutku napada krenuo da kupi cigarete.

Podsetimo, pucnjava se dogodila u petak uveče kada u Ulici Ratnih vojnih invalida u Borči, a napadač je nakon pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu i za njim policija intezivno traga.

– Pucnjava se dogodila oko 19.30 sati kada je Nikola R. izašao iz stana i uputio se do prodavnice kako bi kupio cigarete, a nakon toga njegov plan je bio da se nađe sa devojkom – kažu komšije i dodaju:

– Iz parka je u tom trenutku izašao napadač sa crnom fantomkom iz parka i krenuo da trči u njegovom pravcu, on je počeo da beži jer je navodno mislio da mu prilazi mladić sa nekom štanglom.

Kako tvrde meštani ovog kraja, ubrzo su se začuli pucnji.

– Nikola je počeo da trči, ali ga je napadač sustigao i ispalio četri hitca u njega i on je odvezen u zemunsku bolnicu gde je iste večeri pušten na kućno lečenje – kažeu oni i dodaju:

– Mladić je iz dobre porodice i nije u pitanju nikakva droga, ili kriminal, već je možda u pitanju neka ljubomora zbog neke devojke jer je on sprotista i lep dečko.

Međutim, njihove druge komšije su nakon pucnjave imale drugu verziju priče, a to je da je pre pucnjave bio sukob među četvoricom mladića.

UVIĐAJ U BORČIFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
– Čuli smo neko prštanje, ali nam se učinilo da su petarde i tek smo kasnije shvatili o čemu se radi. Četri mladića pola sata pre nego što je došlo do pucnjave bili su ispred zgrade i svađali su se – rekli su oni nakon pucnjave, i dodali da se ta grupica tokom celog dana muvala oko zgrade, iako niko od njih ne živi tu.

– Pominjali su neke dugove i drogu, a onda su se čuli pucnji. Uplašili smo se i mislili da je neko ubijen. Mladić je ostao da leži u lokvi krvi, a onda su se čule sirene policije i Hitne pomoći.

Inače, Nikola R. ima kriminalni dosije. Istraga je u toku, a policija i dalje intezivno traga za napadačem, za kojim je nakon pucnjave pokrenula akciju “Vihor” i blokirala celu Borču.

(Kurir.rs)