Početna Rijaliti ANĐELA DIVLJALA ZBOG HONORARA, IZAĆI ĆE IZ ZADRUGE BEZ PARA! Đuričićka doživjela...

ANĐELA DIVLJALA ZBOG HONORARA, IZAĆI ĆE IZ ZADRUGE BEZ PARA! Đuričićka doživjela nervni slom! Ovo planira da uradi

Zadrugarka Anđela Đuričić doživjela je nervni slom kada je saznala da će opet biti kažnjena od strane produkcije. Kako za sada stvari stoji, ona će dočekati kraj “Zadruge” bez dečka Zvezdana Slavnića, koji ju je ostavio jer ne želi da bude s njom dok mu je bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić u rijalitiju, ali i sa nula dinara na svom računu.

Đuričićeva je dok je bjesnila zaprijetila da će pobjeći s imanja u Šimanovcima, ali da je ovoga puta niko neće spriječiti, što je ranije bio slučaj kada je već pokušavala da napusti rijaliti. Ona smatra da nijednu kaznu nije zaslužila.

– Pre tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spreči. Sad se ne vraćam, sad je kraj. Da dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem – urlala je Anđela i nastavila:

– Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Izlazim, ne zanima me. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću – odlučno je rekla ona i poručila čelnicima i obezbjeđenju:

– Ne morate da me pratite, kad ne budete tu ja ću izaći, kad me ne puštate na fin način. To je to – rekla je Anđela.

Kasnije se Anđela pomirila sa Zvezdanom, a i voditelj Darko Tanasijević joj je saopštio da su pregledali snimak i utvrdili da ona nije pisala po bubici i da neće biti kažnjena.

balasevizam.novi.ba