Početna Rijaliti ZAVRŠILO SE SMRTNIM ISHODOM: Ovo je najteže krivično djelo za koje je...

ZAVRŠILO SE SMRTNIM ISHODOM: Ovo je najteže krivično djelo za koje je osuđen Kristijan Golubović

Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović tokom gostovanja kod Jovane Jeremić u emisiji ”Novo jutro”, govorio je o svom životu i osvrnuo se na loše komentare kao i osude javnosti sa kojom se godinama bori.

Tom prilikom odgovorio je na optužbe i loše spekulacije koje ga prate, od kako je otkrio da neko vreme plaća stan i živi pod kirijom dok gradi porodičnu kuću u kojoj će živjeti sa Kristinom Spalević i njihovim zajedničkim sinom.

– Ljudi pričaju da sam ja klošar jer plaćam kiriju, a ja samo pravim kuću na Zvezdari. To smeta onima koji dođu iz “donjeg Prnjavora”. Ako zaradim normalno, onda sam “kriminalac na baterije”, a ako nešto opljačkam onda sam robijaš. Neka se dogovore. Svima smeta, što gradim i radim, lijepa i mlada žena… Upravo je to njihov problem. Svi mi imamo jedan život i treba da ga iskoristimo kako treba – izjavio je Golubović, pa nastavio:

– Ja narkomane ne cijenim, za mene to nisu ljudi. Ne cenim ljude koji ne cene sebe a samim tim ni druge. Ja gledam samo djela, a ne te “tastatura mafijaše”, koji su zaludni i nemaju preča posla – izjavio je Kristijan.

O temi nasilja nad ženama, ali i pitanje da li je ikada bio prevaren, kratko i jasno je odgovorio.

– Nikada nisam pretio ženi ili je maltretirao, možda u svađi kažem nešto ali fizički nikada. Ne, nikada nisam uhvatio ženu u prevari, stvarno nema potrebe – nasmejao se Kristijan.

Takođe, otkrio je svoje najteže djelo za koje je bio osuđen i priznao da na to ni malo nije ponosan.

– Što se tiče osuđenosti, to je za pokušaj ubistva. Nasrnuo sam nožem, dohvatio sam skakavac a on od posljedica toga, dosta kasnije je mladić umro. Znači pokušaj ubistva sa smrtnim krajem, na koje ni malo nisam ponosan – otkrio je Golubović.

balsevizam.novi.ba