Početna Showbiz Tea Tairović se ekspresno oglasila: Ovako je obrazložila situaciju nakon vijesti da...

Tea Tairović se ekspresno oglasila: Ovako je obrazložila situaciju nakon vijesti da je privedena u Švedskoj

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vijest da je pjevačica Tea Tairović privedena u Švedskoj, ona se oglasila na svom Instagram profilu. Naime, kako se pisalo, folkerki su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac, a Teino obrazloženje je krajnje bizarno.

– Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je pjevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbjeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pjevam ni da vam se sad ovako obraćam – rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Podsjetimo, Tei Tairović privođenje u Švedskoj nije prvo. Kao što je poznato problem s policijom imala je i u oktobru, kada su je priveli na aerodromu u Njemačkoj, kada se vraćala u Beograd s nastupa.

Tea se ranije oglasila za Pink.rs povodom ovog slučaja:

– Ne znam šta da kažem povodom tih pisanja, osim da sam veoma bijesna i da ne znam otkud te informacije. Niti sam hapšena, niti privođena, niti mi je policija stavljala lisice na ruke. Sve je u najboljem redu, a nastup u Švedskoj je protekao sjajno, kao i uvijek. Nema mjesta tim spekulacijama – poručila je Tea za Pink.rs.

pink.rs