Početna Showbiz Tajna ljubavnica Marinka Rokvića: Ova poznata žena koju ste gledali na TV...

Tajna ljubavnica Marinka Rokvića: Ova poznata žena koju ste gledali na TV postala je najveća glavobolja žene Slavice

Ljubavna priča koju su imali pokojni pjevač Marinko Rokvić i Božen Žumbor, preminula vlasnica multimilionske kozmetičke kompanije, dugo je intrigirala javnost što zbog činjenice da je to rijetka uspomena iz pjevačevog života prije braka sa suprugom Slavicom, što zbog činjenice da se o ljubavnom životu Božen tek malo toga znalo, pa ni da li je uopšte bila udavana.

Njihova romansa odigrala se prije Marinkovog spomenutog braka, a u pitanju je bila duga i turbulentna veza koja je okončana u suzama jer je nakon dvije godine zabavljanja pjevač bez riječi ostavio Božen.

– Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pjevač je svima pričao da ništa ne osjeća prema njoj, a ona je njega istinski voljela. Bili su oko dvije godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak – svojevremeno je za “Kurir Stars” ispričao jedan Marinkov kolega koji je želio da ostane anoniman. Kako je otkrio, Marinko Rokvić i Božen Žumbor imali su tada velike zajedničke planove.

– Rokvić ju je čak ubijedio da je našao kuću u kojoj će živjeti kad se ona doseli u Beograd. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je, navodno, finansijski pomogla da je kapariše. Poslije nekoliko mjesece oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka – ispričao je.

Marinko Rokvić i Božen Žumbor nikada nakon toga nisu komentarisali svoju vezu u javnosti, pjevač se okrenuo porodici sa Slavicom, a kraljica kozmetičke industrije nastavila je sa poslom van zemlje. Bolest ju je savladala 2012. godine i sahranjena je u Koprivnici, u Hrvatskoj, gdje je i rođena. Do danas nije sasvim jasno šta se dogodilo sa njenim milionima.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Story.rs