Početna Showbiz SPASIO JE IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA – Pokojni Azarić žestoko zaratio sa njim:...

SPASIO JE IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA – Pokojni Azarić žestoko zaratio sa njim: “Sve si izgubio zarad alkohola”

Nekadašnji učesnik “Parova” Alen Azarić preminuo je u nedelju ujutru nakon borbe sa opakom bolešću. Osim po učešću u rijaliti programu, Azarić, koji se u javnosti predstavljao kao iscelitelj, pomogao je i Ivanu Marinkoviću da ne ode u zatvor, piše “Kurir”.

S obzirom na to da je sadašnji učesnik “Zadruge” imao problem s bivšom suprugom Gocom Tržan zbog neisplaćenih alimentacija, a nije imao novca da reguliše svoje obaveze, u pomoć mu je pritekao Azarić i isplatio Marinkovićev dug od 165.000 dinara.

– Ivanu Marinkoviću sam obećao da će biti gospodin čovek. Onakav kakav jeste i kakav je rođen i dok sam ja živ, neću dozvoliti da Ivan bude omalovažavan i osramoćen od strana osoba koje se drže lažnog morala i glume visinu, a nemaju ni za kiflu. Zato sam rešio da stvari uzmem u svoje ruke i da platim ono što duguje za alimentaciju, što sam danas i uradio – izjavio je tada Azarić za medije.

Ipak, dve godine kasnije došlo je do obrta situacije i Alen i Ivan su u rijalitiju ušli u sukob zbog provokacija koje su stizale s Marinkovićeve strane.

– Znaš koji si ti favorit kad sam ja ušao i podržao ovde ovog budućeg pobednika! Evo ga favorit! Mlad momak, kulturan, ne osuđuje nikoga, a vi gospodine Ivane Marinkoviću osuđujete ove ljude da nemaju cvonjka! Jednom sam ti gu*icu spasio zatvora, drugi put te niko neće spasiti – rekao je Alen i dodao:

– Tek sad vidim koliko je Goca Tržan u pravu! Ti si jedan čovek koji živi u rijalitiju i koji će čitav život živeti u rijalitiju i priča svoje smešne priče, patetičnu priču ne bi li ti neko dao novac! Izgubio si sve u životu, a zašto? Zarad tebe, alkohola i tvoje šuplje priče!

srbijadanas.rs