Početna Rijaliti Oralno ga zadovoljava i ne pere zube, a poslije s.ksa se ne...

Oralno ga zadovoljava i ne pere zube, a poslije s.ksa se ne tušira: Bivši zadrugar brutalno ponizio Anđelu, pa žestoko opleo po Ani

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija ”Zadruga” i tom prilikom žestoko opleo po zadrugarima, ali i Ani Ćurčič i Anđeli Đuričić.

– Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ”izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz”, ja razmišljam ti si čovječe ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čovjeka koji je bio u zatvoru zbog ub.stva, dr.ge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a posljednja si nula – priča Tomović, pa dodaje:

– Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao ova žena mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Vladimir nije imao lijepe riječi ni za Anđelu Đuričić.

– Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju ne opere zube, ne istušira se poslije s..sa, mnogo je gore biti neuredan nego imati se.s, ali ženo božija bar se uredi poslije svega.

Vladimir Tomović stigao u Beograd: Priznao i šta je razlog, otkrio sve o ulasku u Zadrugu 6! Izvor: Republika.rs