Početna Rijaliti ‘OBJASNIĆU KO SU ‘NEVINE’, NEMOJTE DA IZBACUJEM SNIMKE’ Mensur se bijesan obračunao...

‘OBJASNIĆU KO SU ‘NEVINE’, NEMOJTE DA IZBACUJEM SNIMKE’ Mensur se bijesan obračunao sa Anđelinim fanovima nakon današnjeg priznanja

Mensur Ajdarpašić je danas u intervjuu sa Nemanjom Vujičićem, reporterom emisije “Premijera – Vikend specijal”, priznao da je bio u jednoj vrsti odnosa sa Anđelom Đuričić tokom leta i da su se dva puta videli. Mensur je osudio Anđelu i njeno ponašanje. Takođe je istakao i da ga je sramota što je bio sa Milicom Veselinović.

Digla se velika prašina zbog ovog intervjua, a zbog napada Anđelinih fanova koji su usledili nakon toga, odlučio je da održi lajv na Instagramu, a u nastavku možete pročitati šta je sve izjavio.

Mensur se prvo obratio fanovima koji ga napadaju.

Hteo sam da se uključim, nemam običaj da palim lajv, ali dobio sam potrebu da objasnim svim fanaticima i ljudima koji podržavaju dotičnu gospođicu iz Herceg Novog, protiv koje ja nemam ništa i koja me u životu ne zanima. Ni ona, ni taj šljam ostali koji je u rijalitiju. Ne interesuje me uopšte u životu. Voleo bih da odgovorim tim ljudima na par nekih konstatacija. Vidim na komentarima tamo, šalju mi – počeo je Mensur, a ostatak svega što je imao da kaže o Anđeli, Ani i Zvezdanu, kao i o Milici Veselinović.

 

POVEZAN VIDEO: